Natuurlijk! Koken met Ad
Natuurlijk kookweekend in 2025 – data en locatie volgen
Ik ontvang je graag voor een heerlijk weekend natuurlijk koken en genieten in en met de natuur. Een ervaringsweekend voor wie toe is aan verdieping en verbinding en de betoverende smaken van ‘de keuken van het hart’ wil ontdekken.
Wat ik je gun
…is dat je soepel én met plezier gezond voedsel kunt bereiden waarbij de levenskracht van de natuur tastbaar wordt. Ik wil je helpen om een inspirerende zwieper te geven aan jouw dagelijkse koken door nieuwe ideeën op te doen en te werken met levenskrachtige voedingsmiddelen. Door naast in de keuken ook veel in de natuur te zijn, gaat diezelfde levenskracht ook in jou weer stromen.
Natuurlijk! koken
Natuurlijk gaat dit weekend over samen genieten van goed voedsel. We gaan koken met allerlei groenten, paddenstoelen, noten, vruchten, lekkere plantaardige en andere eiwitproducten, waarvan we hemelse salades, soepen, smeersels en allerlei andere smakelijke gerechten gaan bereiden. Maar het gaat ook over jou als uniek en eigenaardig mens en het wakker maken van je ecologische zelf. Suzanne Valkman neemt je mee naar buiten, de natuur in, en zal je op sprankelende wijze verbinden met jouw wortels en de aarde. Al dat moois van buiten, nemen we mee naar binnen en zullen we gebruiken in het koken en samen delen van voedsel dat op tafel komt. Dimitri Heikamp zal ons hierbij ondersteunen met zijn Griekse gastvrijheid(swortels)
‘De keuken van het hart’ in de praktijk
Naast hartelijke gastvrijheid, zullen meerdere onderwerpen uit mijn kookboek ruimschoots aandacht krijgen, zoals: levenskracht, natuur en aarde, de werkzaamheid van liefde en aandacht, omzettingsprocessen en transformatie, het bemeesteren van vuur, wederkerigheid, bewustzijn en universele wetmatigheden. Ze zullen allemaal opgediend worden met de nodige passie en levensvreugde.
Schuif je bij ons aan?
Het weekend gaat plaats vinden ergens in mei of oktober 2025. We zijn volop bezig een geschikte locatie te vinden met een ruime en overzichtelijke keuken waar we met zeker 14 mensen tegelijk lekker aan de slag kunnen.
Praktisch
Heb je een tip, laat het me dan alsjeblief weten.
Het weekend zal duren van vrijdag 16.00 uur tot zondag 17.00 uur en inclusief maaltijden en overnachtingen € 575 gaan kosten.
Indien je nu al interesse hebt, laat je me dat dan weten? Dan kom je bovenaan op de lijst!
Heb je vragen die je beantwoord wilt hebben om te kunnen deelnemen, mail die dan aan admaas8@gmail.com
Contact
Ad Maas:www.admaaskookinspiratie.nl + www.keukenvanhethart.nl
Suzanne Valkman: www.rootstorise.nl/theartofdeepecology + suzanne@deepecologynetwork.com
Dimitri Heikamp: dimitri@deepecologynetwork.com